HC Zalău, debut cu dreptul la turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor

HC Zalău a învins cu scorul de 27 – 22 CSM Deva, vineri după-amiaza, în cadrul primului meci al barajului de menţinere în Liga Florilor. Echipa lui Tadici a condus în permanenţă, dar devencele pregătite de Valentina Ardean Elisei au ţinut aproape, iar la cabine s-a intrat la pauză cu 13 – 12 în favoarea Zalăului. Tot formaţia de la poalele Meseşului a avut iniţiativa şi în a doua parte, iar în minutul 53 s-a desprins decisiv, Roberta Stamin marcând pentru 23 – 18 din aruncare de la 7 metri. Până la final, zălăuancele şi-au păstrat avansul de cinci lungimi, obţinând astfel prima victorie în turneul de la Mioveni.
După prima zi a turneului, CSM Târgu Jiu ocupă primul loc, învingând cu 31 – 20 CS Activ Prahova Ploieşti, la egalitate de puncte cu HC Zalău, care ocupă poziţia secundă.
Sâmbătă, în a doua zi a turneului, zălăuancele se vor duela cu formaţia din Ploieşti (de la ora 14), iar CSM Târgu Jiu cu CSM Deva (de la ora 11).

One Thought to “HC Zalău, debut cu dreptul la turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor”

  1. […] Roberta Stamin marcând pentru 23 – 18 din aruncare de la 7 metri.… Articolul HC Zalău, debut cu dreptul la turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment